Turneringer i sandvolleyball

Gjennom sesongen spilles det en rekke sosiale turneringer på onsdager og turneringer i regi av NVBF utvalgte helger. Her kan du lese mer om formatene, og om lisens for volleyballturneringer. Turneringene vil bli annonsert på våre Facebooksider.

Kontakt vårt turneringsansvarlig Ebbe Sivertsen om du har spørsmål om turneringer.

Volleyballspillere

Turneringstyper

Sosial turneringer

Formatet der det er 4 lag per bane som spiller om å sanke flest poeng før tiden er ute. Turneringen passer for alle nivåer, og krever medlemskap av KFUM Stavanger sandvolley. Du trenger ingen makker til denne turneringen, så det er like fint å komme med vennegjengen som alene på jakt etter nye venner. For hver kamp får du spille med en ny person som trekkes tilfeldig blant de påmeldte! Alle kamper spilles to mot to. På denne måten er det en enkel og morsom måte å bli kjent med nye mennesker, og kanskje også få tips til å forbedre sitt eget spill.

Klubbturneringer

Klubbturneringer er nivåbestemte turneringer der du kan matche deg mot andre fra din treningsgruppe! Du kan melde deg på klubbturnering på det nivået du trener på (eller høyere), men IKKE lavere. Begge spillere må være medlem av KFUM Stavanger sandvolley.

Mixturneringer

Det er ingen krav til ferdigheter, men laget  bestå av en jente og en gutt. Dette skal være en sosial turnering, der man anser motstanderlagets nivå og spiller deretter (det er ikke et mål å vinne 21-2 om du kan det).

Påmeldingen åpner en uke før turneringsdagen. Det er førstemann til mølla, og turneringen avlyses ved for få lag dagen før kl 12:00. Prisen er kr. 200,-/lag og betales ved påmelding. Begge spillere må være medlem av KFUM Stavanger sandvolley.

King/Queen of court

Det er 4 lag per bane som spiller om å sanke flest poeng før tiden er ute. Det spilles paradis, og lagene med flest poeng rykker opp og færrest poeng rykker ned før neste runde. Turneringen passer for alle nivåer, og krever medlemsskap i KFUM Stavanger Sandvolleyball. Påmelding lagvis.

Onsdagsturneringer Jr. (for medlemmer)

Hver onsdag i mai/juni blir det arrangert lokal turnering (LT) på Lassa fra k.l 1700 og utover kvelden. Mer informasjon får du via Spond etter at du har blitt medlem.

Onsdagsturneringer senior (for medlemmer)

Vi arrangerer også onsdagsturneringer for senior. Mer informasjon får du via Spond etter at du har blitt medlem.

Les mer om sandvolleyballisens på NVBF sine nettsider.