Trenerne

Trenerne i KFUM sandvolleyball
Hazel Perrens, Maria Pool, Kevin Ces and Miguel Gomez er trenere for eldre junior (16+) og senior, og de tilbyr treninger på 3 nivåer. (Foto Anders Langvatn)
Thea Vagle og Ida Hinna er trenere for mini. Ariel Vaigafa og Tobias Lorentzen er trenere for junior. (Foto Anders Langvatn)

Treninger

Sandvolleyballsesongen for 2024 er i ferd med å starte og vi har klart å rekruttere noen av de beste trenerne i Norge. Vi tar sikte på å gi medlemmene våre stor verdi ved å tilby 3 forskjellige nivåer av spesialiserte økter for senior og eldre junior (16+). Med treninger på tre nivåer: Elite, Advanced og Intermediate har vi et tilbud til alle. Vi vil tilby 12 økter for 2024 for å hjelpe deg med å forberede deg til internasjonale turneringer, NM, Norges Tour, Rogalands Tour, lokale turneringer eller rett og slett for trening, moro og forbedring av spillet ditt. Vi tilbyr også sandvolleyballtreninger for våre mini og junior medlemmer.

Treningene foregår i mai, juni og august. Pris kr. 850,- (senior/junior+) og kr. 700,- (mini/junior) for ca. 12 treninger. Antall plasser er begrenset. Meld deg på treningene her

Bli bedre kjent med trenerne

Kevin Ces
Kevin Ces er hovedtrener for gruppen som vi har kalt nivå 1 eller elite, for de som har spilt mye sandvolleyball.

Former professional athlete representing France in Beach Volleyball for 12 years. 

Maria Pool er hovedtrener for gruppen som vi har kalt nivå 2 advanced, de som har spilt len del sandvolleyball.

Maria is a 26 year old former diagonal, located in Stavanger. Her volleyball journey dates back to 2009, when she first started playing. In 2013, she started as a student at TVN, where she grew as both an indoor and beach volleyball player. Maria has played several games for the indoor national team, both junior and senior levels, and has earned medals with her team in junior division championships. In 2016, she moved to New York to play full-time as a collegiate scholar athlete for the Stony Brook Seawolves, winning the conference title twice in four years. In later years, she played two seasons for Randaberg before choosing to step down. She has earlier been a coach during KFUM Stavanger’s summer camp for junior players, and brings well-rounded experience to the team both from being a player and a coach. Maria is very eager to contribute to others personal development in volleyball and is looking forward to join you on the team!

Miguel Gomez er hovedtrener for gruppen vi har kalt nivå 3, intermediate de som har spilt litt sandvolleyball.

Miguel kommer direkte fra Spania. Han har vært profesjonell volleyballspiller og trener i flere land.

Bilde av trener Hazel Perrens
Hazel Perrens vil fungere som trenerrådgiver/støtte for trenerteamet

Hazel har jobbet som volleyball- og sandvolleyballtrener i 10 år, og har fått erfaring på klubb-, regional-, skole- og landslagsnivå. Hun er i dag hovedtrener for jentelandslaget for ungdom og vil fungere som trenerrådgiver/støtte for trenerteamet denne sandvolleyballsesongen.

Tobias Lorentzen er trener for juniorspillere, 13 – 15 år.

Hei, Jeg heter Tobias og er 25 og kommer fra Lofoten. Jeg spiller for Randaberg i Eliteserien, og har vært der i 5 sesonger nå. Jeg har også spilt sandvolleyball aktivt i mange år og, startet med det når jeg gikk på volleyball linjen på Sunnfjord folkehøgskole. På trener siden har jeg vært volleyball trener i 2 år nå for regions laget til Rogaland, og trives veldig med det. Jeg ser frem til å få vært trener for dere og vet at vi skal både ha det kjekt og lærerikt sammen!

Ariel Iva Vaigafa er trener for juniorspillere, 13 – 15 år.

Ariel Iva Vaigafa ble født i 2004, og har spilt volleyball og sandvolleyball i snart 5 år. Hun har spilt for landslaget i volleyball i både innendørs og i sandvolleyball. Hun spilte for KFUM Stavanger som junior, så gikk hun over til ToppVolleyNorge i 3 år. I fjor hadde hun vunnet flere Norges Tour-turneringer og kommet på 3.-plass i Topp 8 NT-finalen på Rjukan. I år har hun spilt for Randaberg Elite og har vunnet serien.

Ida Hinna er trener for Mini, 9 – 12 år.

Jeg heter Ida Dørheim Hinna, kommer fra Hinna og er 16 år. På fritiden spiller jeg volleyball i KFUM Stavanger, hvor jeg startet for ca 2 år siden. Før dette spilte jeg 2 år i Randaberg. I tillegg til dette er jeg trener jeg Diamantvolley på KFUM. Dette er et tilbud til personer med utviklingshemming eller personer som kan trenge hjelp. I tillegg til volleyballtreningen spiller jeg sandvolleyball om våren og sommeren. Jeg liker virkelig denne kombinasjonen. I løpet av min volleyballkarriere har jeg oppnådd en rekke gode plasseringer, blant annet en 3.plass i U 19 NM volleyball i år. I tillegg er jeg førsteårsstudent ved Hetland videregående skole.

Thea Vagle er trener for Mini, 9 – 12 år.

Jeg heter Thea Tovslid Vagle, er 16 år og kommer fra Stavanger. Jeg er førsteårsstudent ved St. Olav videregående skole. Jeg begynte å spille volleyball i starten av 2023. Da begynte jeg på Hinna, men byttet til KFUM etter noen måneder. Om sommeren og våren spiller jeg også sandvolleyball, noe jeg liker veldig godt.